Reglament de règim intern

Menjador

Els horaris de menjador són entre 8h i 9h l’esmorzar, entre 13h i 14h el dinar, entre 17h i 18h el berenar i entre 20h i 21h el sopar.
Quan arribi el grup a la casa, es concretaran els horaris amb el responsable. Després de cada àpat les taules han de quedar netes i el terra escombrat.

Dormitoris

A les 12h de la nit SILENCI. Als dormitoris no es pot jugar, fumar, menjar ni beure…
No es pot moure cap llitera, ni canviar els matalassos de llit, sense la prèvia autorització dels responsables de la casa. S’ha de portar llençol de sota, coixinera i sac de dormir. La casa disposa de mantes.

Sanitaris

PER RAONS HIGIÈNIQUES, els lavabos es mantindran nets durant l’estada.

Pistes esportives

Les pistes esportives són per jugar i s’han de mantenir netes i amb les mateixes condicions que s’han trobat. La casa disposa de material esportiu en cas que el grup no en porti.

Zona de joc

Els exteriors de la casa són per gaudir, utilitzeu les papereres i respecteu les plantes.

Piscina

No es podrà accedir per cap motiu al recinte de la piscina si no és en els horaris establerts i sempre acompanyat d’una persona adulta o d’un responsable. Les normes de la piscina estaran especificades dintre del recinte.

INSTAL·LACIONS EN GENERAL

La casa s’oferirà en perfectes condicions d’estat i d’higiene, per tant, es prega es deixin en les mateixes condicions quan marxi el grup. Queda absolutament prohibit fer un mal ús de cap element pertanyent a les instal·lacions de la casa. El responsable del grup resident es compromet a abonar els desperfectes que s’hi hagin ocasionat.

Els nostres serveis a mida

La casa de colònies El Vilà, amb una experiència de més de 20 anys, ofereix un servei integral als nens i nenes de les escoles. Per una banda, règim de pensió completa amb una cuina casolana i adequada a cada edat, i per l’altra la possibilitat de fer activitats amb el nostre equip de monitors. També us oferim l’opció de colònies organitzades i excursions d’un dia.

Cuina casolana

Treballem amb productes frescos i de proximitat i realitzem els menús adequats a cada edat, i adaptats a les necessitats nutritives de cada client i en règim de pensió completa.

Instal.lacions adaptades

La casa de colònies està totalment adaptada a grups amb mobilitat reduïda (lavabos, rampes d’accés, cadira hidràulica d´accés a la piscina, cap barrera arquitectònica).

Equip de monitors

Activitats adequades i eixos d’animació per a cada segment d’edat.

També us oferim la possibilitat de fer el nostre crèdit de síntesi: “La Ruta de l´Aigua”

Campus esportius

En un entorn ideal per fer els vostres entrenaments i una cuina adequada a cada tipus d’esportista.

Vols venir a dinar amb colla davant de l’estany de Banyoles?

Vols celebrar un aniversari, una trobada familiar, una comunió o qualsevol excusa per estar amb la teva colla? Tenim diferents menús a triar. Trucan’s i reserva.

Pin It on Pinterest

Share This