La casa de colònies

El Vilà per fora

La casa de colònies El Vilà pertany al municipi de Porqueres, dins la comarca del Pla de l’Estany, província de Girona, i té una superfície total de 9.000 m2 de terreny.

ESPAIS A L'OMBRA

La casa de colònies té una carpa de 100 m2, un porxo de 150 m2 i una taula ombrejada amb capacitat per 40 nens.

ZONES VERDES

També tenim diversos espais verds per poder jugar, descansar sota l’ombra d’un arbre o simplement contemplar l’estany de Banyoles que hi ha davant la casa.

LES PISCINES

Tenim dues piscines, una de més gran de 96 m2, aigua salada i cadira hidràulica, i una de més petita de 30m2 amb rampa d´accés.

A les nostres piscines podreu disfrutar d’unes bones capbussades amb tota la seguretat!

pistes de bàsquet

Pistes de minibàsquet

pista de tenis

camp de futbol sala i handbol

camp de volei

piscines

taules de ping pong

parc infantil

sorral

El Vilà per dins

La  casa de colònies El Vilà és un edifici totalment reformat, amb un sector d’habitacions d´uns 400 m2, dues sala d’estar i un menjador i sala polivalent de 200 m2.

100% ADAPTADA

Dissenyada per acollir grups d’educació especial amb lavabos adaptats, accessibilitat total sense barreres i cadira hidràulica d´accés  a la piscina.

AMB GRANS ESPAIS

Perfecte per realitzar estades escolars, campus esportius i trobades familiars.

TRACTE FAMILIAR

El tracte familiar i professional, i la nostra cuina casolana fan de la nostra instal.lació un lloc ideal per realitzar les vostres sortides.

Els nostres serveis a mida

La casa de colònies El Vilà, amb una experiència de més de 20 anys, ofereix un servei integral als nens i nenes de les escoles. Per una banda, règim de pensió completa amb una cuina casolana i adequada a cada edat, i per l’altra la possibilitat de fer activitats amb el nostre equip de monitors. També us oferim l’opció de colònies organitzades i excursions d’un dia.

Cuina casolana

Treballem amb productes frescos i de proximitat i realitzem els menús adequats a cada edat, adaptats a les necessitats nutritives de cada client i en règim de pensió completa.

Instal.lacions adaptades

La casa de colònies està totalment adaptada a grups amb mobilitat reduïda (lavabos, rampes d’accés, cadira hidràulica d´accés a la piscina, cap barrera arquitectònica…).

Equip de monitors

Activitats adequades i eixos d’animació per a cada segment d’edat. També us oferim la possibilitat de fer el nostre crèdit de síntesi: “La Ruta de l´Aigua”

Campus esportius

En un entorn ideal per fer els vostres entrenaments i una cuina adequada a cada tipus d’esportista.

Ganes de calçotada?

Vols realitzar una calçotada a la nostra casa de colònies? Vols gaudir menjant calçots amb la seva salsa casolana i que tant grans com petits passeu un dia entranyable? Truca’ns i reserva.

Pin It on Pinterest

Share This