Activitats per la ESO

CRÈDIT DE SÍNTESI-LA RUTA DE L'AIGUA

El crèdit de síntesi que desenvolupem a la Casa de Colònies El Vilà és LA RUTA DE L’AIGUA, on estudiem d’on prové, com hi arriba i quines repercussions ha tingut en la flora, la fauna i la vida dels habitants de la comarca, l’aigua de l’estany de Banyoles.

És un crèdit de síntesi molt complet, ja que visitem un dels rius d’on prové l’aigua de l’estany, anem de ruta per la Banyoles medieval, el museu Darder on hi ha un espai d´interpretació de l´estany, donem la volta a l’estany de Banyoles per estudiar-ne la flora, i també visitem l’església de Porqueres i el paratge de les Estunes que també està directament relacionat amb l’estany de Banyoles.

Totes les activitats es fan amb personal qualificat.

El crèdit es pot desenvolupar amb tres dies (2 pensions completes a la casa) on els nois i noies venen a treballar però també tenen els seus moments d’esbarjo, sobretot a les nits, amb activitats dirigides pels nostres monitors.

Si necessiteu més informació sobre el Crèdit de Síntesi, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari de contacte.

ALTRES ACTIVITATS

PUIG CLARÀ

Aquesta activitat és una excursió al Puig Clarà, una petita muntanyeta del costat de la casa on contemplem tota la ciutat de Banyoles, l’estany i els seus voltants. Descobrirem l’entorn i la natura que ens envolta.

ORIENTACIÓ

L’Orientació és una activitat basada en l’entorn natural de la casa de colònies el Vilà on a través de diferents proves recorrerem els voltants de l’estany i descobrirem el nostre entorn.

D’una forma lúdica aprendrem a orientar-nos, a diferenciar plantes i animals i coneixerem les llegendes del poble de Banyoles.

PIRAGÜISME

L’activitat de piragua es realitza el club natació Banyoles, aprofitant així el recurs natural de l’estany i gaudint de l’esport. És una activitat dinàmica que les i els participants gaudeixen molt i sovint descobreixen per primer cop, un esport amb una compenetració total amb la natura.

BTT

L’activitat de BTT és una activitat dinàmica i molt divertida, on a través de la bici tot terreny (bici de muntanya), descobrirem el nostre entorn i gaudirem fent una excursió a la vora de la casa de colònies. Tenim diferents rutes en conseqüència del nivell que plantegi el grup, per tant cal detectar quin nivell serà més idoni i com gestionar el grup alhora de realitzar la sortida.

Joc de nit

Gimcana amb llanternes pel voltant de la casa.

Discoteca

A qui no li agrada posar-se guapo i ballar i saltar amb els companys i companyes, monitors i professors?

HÍPICA

Activitat esportiva relacionada amb l’hípica, on a través dels cavalls i les eugues descobrirem el món equí gaudint d’una activitat dinàmica i molt divertida.

ESTUNES

Aquesta activitat és una excursió per descobrir el bosc de les Estunes, un espai natural fantàstic. És un dels racons més particulars del municipi de Porqueres: les baumes i les esquerdes de travertí; els roures i les alzines esponeroses; la bella llegenda de les Goges, el silenci tallant i l’ombra fresca, les heures enfiladisses i els cants discrets dels ocells conviden a una passejada tranquil·la i plena de la pau del lloc.

CONEIXES la casa a fons?

El nostre entorn, l’Estany de Banyoles, el tracte familiar, i la nostra cuina casolana fan de la nostra instal.lació un lloc ideal per realitzar les vostres colònies, excursions i sortides! Mira tots els serveis que la casa t’ofereix.

I no dubtis de consultar-nos o proposar-nos tot allò que pugui fer la teva estada més adient!

Pin It on Pinterest

Share This